†††††††††††††††††††††††††††††††† Praktijk drs A.Qureshi

 

†††††††††† ††††††††††††††††††† arts - (elektro) acupuncturist

kosten en praktijkvoorwaarden

© 2024 Praktijk drs A. Qureshi. All rights reserved (alle rechten voorbehouden).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten

Het (elektro)-acupunctuur consult kost 110 euro.

De kosten van voedingssupplementen en/of kruiden en/of homeopathische druppels zijn hierbij niet inbegrepen.†

Vervolgconsulten vinden meestal om de 4 tot 8 weken plaats. Het aantal behandelingen is afhankelijk van (de ernst van) uw klachten, de gevonden oorzaak voor de klachten en het herstelvermogen van uw lichaam.

Als in uw aanvullende ziektekostenverzekering acupunctuur is opgenomen, worden de consultkosten geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de voedingssupplementen/kruiden/homeopathische druppels helaas niet.

Het consult kan meteen afgerekend worden.

Er is een mogelijkheid om te pinnen.

 

 

U dient zelf de factuur in te dienen bij uw zorgverzekering en bent zelf verantwoordelijk voor eventuele vergoeding vanuit uw (aanvullende) zorgverzekering. Bij uw zorg-verzekeraar kunt u nadere informatie verkrijgen omtrent uw vergoeding.

U kunt enige informatie omtrent vergoedingen door zorgverzekeraars ook vinden op de website van de Nederlandse vereniging voor acupunctuur (NVA).†

 

Annuleren of verzetten van de afspraak

Afspraken dienen minimaal† 48 uur van tevoren te worden geannuleerd of verzet. Dit stelt ons in staat om een andere patiŽnt in uw plaats te helpen. Indien u niet tijdig de afspraak annuleert of verzet, worden de volledige consult kosten in rekening gebracht. Het annuleren of verzetten van de afspraak kan telefonisch of per email.

 

Diefstal

Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van uw eigendommen. Zorg dat u niets van waarde in de wachtkamer achterlaat. Neem al uw persoonlijke bezittingen mee de behandelruimte in.

 

Klachten

Waar mensen werken is het mogelijk dat er misverstanden ontstaan. Misschien bent u het met bepaalde zaken niet eens of bent u ontevreden over de hulp of de bejegening. Heeft u vragen of klachten laat het ons dan weten, zo kunnen we het snelst handelen. Indien wij er gezamenlijk niet uit komen, of u wilt de klacht niet bij ons indienen, mag u uw klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens www.autoriteitpersoonsgegevens.nl en/of bij Stichting Zorggeschil https://zorggeschil.nl en/of bij de Koepel Alternatieve Behandelwijzen www.kab-koepel.nl

 

Calamiteiten voorkomen

Bij een calamiteit volgt u de aanwijzingen van de therapeut op of de daartoe bevoegde instantie (politie, brandweer en ambulance).
Alle apparatuur moet op de voorgeschreven manier worden gebruikt. De werkwijze van de behandeling wordt voorafgaand aan de behandeling aan de cliŽnt uitgelegd. Hierbij zal de werkwijze worden aangegeven en welke vorm van therapie en behandelsessie er verricht gaat worden. Als er bezwaren bestaan tegen de behandeling dient de cliŽnt dit onmiddellijk aan te geven!

 

Registratie/lidmaatschap: NVA, KAB, St. Zorggeschil, Klachtenportaal Zorg, NVAB, KNMG

Stichting ZorggeschilDe bronafbeelding bekijkenDe bronafbeelding bekijken